(ВІДЕО) Yaktak – амбасадор «Помсти»

НАЗАД
02 лютого 2024 12:15

Співак Yaktak став амбасадором 3 Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Загін торує свій бойовий шлях від початку літа 2014 року, коли мужні прикордонники на чолі із сьогоднішнім Головою Держприкордонслужби Сергієм Дейнеком дали гідну відсіч проросійським бойовикам. Захисники у зелених беретах не зрадили Присязі на вірність українському народові.

Відтоді вже майже десять років прикордонники та прикордонниці Луганського загону зі зброєю в руках відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України.

«Друзі, ми знаємо багато історій, багато бригад, але мало хто знає, що першим військовим, який загинув під час повномасштабного вторгнення був прикордонник Луганського загону штаб-сержант Денис Ткач та одним із перших підрозділів, який прийняв бій з окупантом ще у 2014-му був саме Луганський прикордонний загін», – говорить у своєму відеозверненні співак.

Сьогодні на базі легендарного Луганського прикордонного загону створено ще один загін бригадного типу, який отримав символічну назву «Помста», поповнив лави Гвардії наступу і вже виконує завдання із відсічі ворожої агресії на найгарячіших напрямках російсько-української війни.

«Познайомились з хлопцями, і якщо я можу якось розповісти вам про наших прикордонників, підтримати хлопців та десь чимось допомогти – то я щиро радий мати таку можливість», – додає Ярослав.

Довідка:

Yaktak, справжнє ім'я — Ярослав Карпук. Народився співак 4 травня 2005 року у смт Стара Вижівка, Волинської область. Український співак в жанрі поп і хіп-хоп є також і автором пісень. Минулого року Yaktak став лауреатом премії «Muzvar Awards».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси